FinansWatch

Capricorn Investment Group kjøper 20 prosent av Norselab

Det norske fondet Norselab inngår et partnerskap med det amerikanske selskapet som forvalter omtrent 10 milliarder dollar.

Norselab driver med venturelån og investeringer i oppstarts- og hurtigvoksende selskaper. | Foto: Norselab

Det er Shifter som skriver at det amerikanske selskapet nå kjøper 20 prosent av det norske fondet Norselab, som nylig kom ut med nyheten om at fondet starter et kredittfond.

Capicorn Investment Group blir dermed medeier i organisasjonen, men skal ikke skyte inn mer kapital foreløpig. Det er derimot avtalefestet at Capricorn skal hjelpe Norslab med kapitalinnhenting, noe fondet mener betyr tilgang til kapital i milliardklassen.

– Partnerskapet med Capricorn Investment Group knytter oss til et verdensledende økosystem for impact-investeringer. Det betyr også at porteføljeselskapene våre får tilgang til internasjonale ressurser, medinvestorer og talenter, sier investeringssjef Yngve Tvedt i Norselab.

Partner Michaela Edwards i Capricorn omtaler Norge som uoppdaget fra et globalt perspektiv, til tross for at flere internasjonale investorer nå ser til Norden.

Norselab starter kredittfond

Firi bruker Vipps og BankID for å øke sikkerheten for norske kryptokunder

Inkassoselskap fra Tønsberg er kjøpt opp av danske Collectia Group 

Mer fra FinansWatch

Pensjonssparing: Flere skrur på «Is i magen»

Med funksjonen «Is i magen» i Kron-appen kan kundene følge med på hvordan nyhetsbildet påvirker investeringene deres. – Dette for å hjelpe kunden å nettopp ha is i magen opp mot opprinnelig spareplan, sier Emma Tryti i Kron.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch