FinansWatch

Ann-Elisabeth er tilbake til der karrieren startet – med ansvar for KLPs eksterne kunder

Ann-Elisabeth Tunli Moe startet som obligasjonsforvalter i KLP rett etter OL i 1994. 25 år senere var hun tilbake til der karrieren startet, og jobber nå som leder for fond i kapitalforvaltningen og har ansvaret for eksterne kunder. – Nå jobber jeg med noen av de samme menneskene som jeg jobbet med for over 20 år siden, det synes jeg er veldig kjekt, sier hun til FinansWatch.

Ann-Elisabeth Tunli Moe sier at selskapet har en liten organisasjon sammenlignet med mange andre forvaltere, men at de rendyrker det de er gode på, på en kostnadseffektiv og ansvarlig måte. | Foto: Pressebilde, KLP

KLP-fondene har i 2020 lagt bak seg et rekordår. For første gang har eksterne kunder hatt en netto nytegning på over 10 milliarder kroner, og i desember alene tegnet kundene seg for 1,7 milliarder kroner. Det betyr at KLP har passert over 100 milliarder i forvaltningskapital fra eksterne kunder.

– 2020 har vært et veldig bra år for oss - det beste året noensinne til tross for det store børsfallet i mars. Det er ikke noen tvil om at vi ser en tiltakende sparetrend blant nordmenn, og det begynte vi å se allerede i slutten av 2019 for vår del.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch