FinansWatch

Ann-Elisabeth er tilbake til der karrieren startet – med ansvar for KLPs eksterne kunder

Ann-Elisabeth Tunli Moe startet som obligasjonsforvalter i KLP rett etter OL i 1994. 25 år senere var hun tilbake til der karrieren startet, og jobber nå som leder for fond i kapitalforvaltningen og har ansvaret for eksterne kunder. – Nå jobber jeg med noen av de samme menneskene som jeg jobbet med for over 20 år siden, det synes jeg er veldig kjekt, sier hun til FinansWatch.

Ann-Elisabeth Tunli Moe sier at selskapet har en liten organisasjon sammenlignet med mange andre forvaltere, men at de rendyrker det de er gode på, på en kostnadseffektiv og ansvarlig måte. Foto: Pressebilde, KLP

KLP-fondene har i 2020 lagt bak seg et rekordår. For første gang har eksterne kunder hatt en netto nytegning på over 10 milliarder kroner, og i desember alene tegnet kundene seg for 1,7 milliarder kroner. Det betyr at KLP har passert over 100 milliarder i forvaltningskapital fra eksterne kunder.

– 2020 har vært et veldig bra år for oss - det beste året noensinne til tross for det store børsfallet i mars. Det er ikke noen tvil om at vi ser en tiltakende sparetrend blant nordmenn, og det begynte vi å se allerede i slutten av 2019 for vår del.

Les denne artikkelen gratis

Registrer deg med e-post.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Relaterte

finanswatch no desktop trial banner.jpg

Siste Nytt

Stillinger

Se flere

Se flere