FinansWatch

CARN Capital har fått inn 300 millioner kroner til nytt fond

Hedgefondet CARN Long Short ligger an til å bli årets beste hedgefond, og har en forvaltningskapital på 500 millioner kroner. Nå er forvalterne også i ferd med å starte opp et nytt vanlig aksjefond.

Christer Bjørndal, daglig leder og forvalter i CARN Capital. | Foto: CARN Capital

Ifølge august-rapporten til Hedge Nordic er det hedgefondet CARN Long Short som ligger an til å gjøre det best i år med en avkastning på 22,9 prosent, mål i absolutt avkastning.

Polar Asset Management, som i sommer lå foran med fem prosent, har falt på rangeringen etter den siste tiden etter at de har veddet på børsfall.

– Det er jo hyggelig at vi gjør det bra sammenlignet med konkurrentene, selv om man alltid skal være forsiktig med å vise til kortsiktig avkastning, sier daglig leder og forvalter i CARN Capital, Christer Bjørndal, til Finansavisen.

Siden 2015 har han forvaltet hedgefondet CARN Long Short, som siden oppstart har en årlig avkastning på 14,5 prosent.

I tillegg til de 500 millionene som CARN Capital forvalter i hedgefondet, er de også i en prosess med å starte opp et vanlig aksjefond

– Vi har fått inn nærmere 300 millioner allerede, så fondet vil være operasjonelt i løpet av én uke eller to, sier Bjørndal til Finansavisen.

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch