FinansWatch

Storebrand overlater kjøpesentre til Thon i ny avtale

– Vi har samarbeidet med Olav Thon Gruppen i flere år og er glade for å ha signert ny og utvidet forvaltningsavtale, sier Truls Nergaard, leder i Storebrand Eiendom.

Foto: Sindre Heyerdahl / Storebrand

Thon Eiendom har tirsdag signert en avtale om å overta forvaltningen av seks norske kjøpesentre som eies av Storebrand.

– Storebrand er en profesjonell eiendomsaktør som har store forventninger til både drift og videreutvikling av kjøpesentrene. Dette opplever vi som en flott tillitserklæring. Vi er stolte av å få disse kjøpesentrene inn i vår portefølje, sier Ole-Christian Hallerud som er visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, i en melding.

Storebrand er også en stor forvalter av eiendom, og har gjennom sin eiendomsgren i konsernet en samlet markedsverdi på eiendommene på 33 milliarder kroner.

– Vi har samarbeidet med Olav Thon Gruppen i flere år og er glade for å ha signert ny og utvidet forvaltningsavtale. Olav Thon Gruppen har lang erfaring med drift og utvikling av kjøpesenter og har vist stor omstillingsevne i en uforutsigbar tid for norsk varehandel. Vi ser frem til at våre kjøpesentre blir fremtidsrettet forvaltet som en del av Olav Thon Gruppens kjøpesenterportefølje, sier Truls Nergaard, leder i Storebrand Eiendom.

For Storebrand utgjør selskaper som ikke følger Parisavtalen en «meget stor finansiell risiko»

Konsernsjef i Gjensidige: – Å fornye infrastrukturen i bunn har vært dødsstøtet for mange konsernsjefer tidligere 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch