Storebrand overlater kjøpesentre til Thon i ny avtale

– Vi har samarbeidet med Olav Thon Gruppen i flere år og er glade for å ha signert ny og utvidet forvaltningsavtale, sier Truls Nergaard, leder i Storebrand Eiendom.
Foto: Sindre Heyerdahl / Storebrand
Foto: Sindre Heyerdahl / Storebrand

Thon Eiendom har tirsdag signert en avtale om å overta forvaltningen av seks norske kjøpesentre som eies av Storebrand.

– Storebrand er en profesjonell eiendomsaktør som har store forventninger til både drift og videreutvikling av kjøpesentrene. Dette opplever vi som en flott tillitserklæring. Vi er stolte av å få disse kjøpesentrene inn i vår portefølje, sier Ole-Christian Hallerud som er visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, i en melding.

Storebrand er også en stor forvalter av eiendom, og har gjennom sin eiendomsgren i konsernet en samlet markedsverdi på eiendommene på 33 milliarder kroner.

– Vi har samarbeidet med Olav Thon Gruppen i flere år og er glade for å ha signert ny og utvidet forvaltningsavtale. Olav Thon Gruppen har lang erfaring med drift og utvikling av kjøpesenter og har vist stor omstillingsevne i en uforutsigbar tid for norsk varehandel. Vi ser frem til at våre kjøpesentre blir fremtidsrettet forvaltet som en del av Olav Thon Gruppens kjøpesenterportefølje, sier Truls Nergaard, leder i Storebrand Eiendom.

For Storebrand utgjør selskaper som ikke følger Parisavtalen en «meget stor finansiell risiko»

Konsernsjef i Gjensidige: – Å fornye infrastrukturen i bunn har vært dødsstøtet for mange konsernsjefer tidligere 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også