Forvaltningshuset med ansettelsesboom

Det er ikke mye koronatilstander hos Tore Malme og Forvaltningshuet, som har som mål å ansette 33 nye forvaltere i løpet av 2020.
Styreleder Tore Malme (til venstre) mener at alle med en viss formue trenger hjelp til å forvalte den. | Foto: Forvaltningshuet
Styreleder Tore Malme (til venstre) mener at alle med en viss formue trenger hjelp til å forvalte den. | Foto: Forvaltningshuet

– Vi vil rett og slett ha det mest interessante og kompetente miljøet for uavhengige finansielle rådgivere. Det er den strategien som har drevet den veksten de seneste fem årene.

Det sier gründer og arbeidende styreleder i Forvaltningshuset, sier Tore Malme (47), ifølge Finansavisen.

Det er ikke mye koronatilstander i Forvaltgninshuset. Malme har allerede ansatte 13 nye i selskapet hittil i 2020, og går nå ut med at han ønsker å gi jobb til ytterligere 20 senior formuesforvaltere.

Første kvartal i år startet ti nye ansatte i selskapet, så langt i andre kvartal har tre nye ansatte stemplet inn, og selskapet ønsker å ansette ytterligere 20 senior formuesforvaltere, sier Malme.

Også 2019-regnskapet ble bra: 21 prosent vekst i inntektene og et regnskap som gikk fra minus til pluss.

Bistår personer med formue over 10 millioner

Forvaltningshuset opptrer som en uavhengig rådgiver ved forvaltningen av finansielle verdier, og hadde i fjor en vekst i inntektene på 21 prosent, samtidig som bunnlinjen gikk fra minus til pluss.

Finansavisen skriver at i tillegg til stiftelser og mindre investeringsselskaper er målgruppen 174.000 personer i Norge med en finansiell formue på mer enn 10 millioner kroner.

– NBIM er oljefondets forvaltningshus. Alle med en viss formue kan trenge bistand til å forvalte den, og vi mener denne rådgivningen ivaretas best med en uavhengig rådgiver som ikke samtidig er ute etter å selge investoren finansprodukter som rådgiveren samtidig tjener penger på, sier Malme til avisen, som startet Forvaltningshuset i 2005 etter han solgte seg ut fra Vesterålens Naturprodukter.

– Fra den ene dagen til den andre ble jeg en potensiell kunde av forvaltningsbransjen, men jeg ble ikke imponert over rådgivningen jeg fikk. Jeg tenkte at det måtte finnes et potensial, sier Malme.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også