Konserndirektør forlater Gjensidige etter ti måneder

Vibeke Lewin er ferdig som konserndirektør i Gjensidige. Premissene for jobben hennes ble endret, skriver hun på LinkedIn.
SLUTTER: – Noen ganger blir ikke ting helt som man har tenkt seg, sier Vibeke Lewin. | Foto: Stig B. Fiksdal
SLUTTER: – Noen ganger blir ikke ting helt som man har tenkt seg, sier Vibeke Lewin. | Foto: Stig B. Fiksdal

Vibeke Lewin startet i jobben som konserndirektør for kommunikasjon, merkevare og bærekraft i Gjensidige 1. august i fjor. Nå er hun ferdig i forsikringsselskapet etter knappe ti måneder i jobben.

– Noen ganger blir ikke ting helt som man har tenkt seg, skriver Lewin i et innlegg på LinkedIn.

– Jeg har tatt beslutningen om å levere inn nøkkelkortet etter en kort tid i Gjensidige. Parallelt med at jeg gjorde meg kjent med de fine folka og organisasjonen, gjennomførte Gjensidige flere organisasjonsendringer som endret premissene for rollen jeg mønstret på for et drøyt halvår siden, skriver hun videre.

Lewin kom fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i DNB, der hun var i tre år. Lewin sa til FinansWatch at det «blir en spennende tid å være en del av Gjensidige fremover» etter at jobb-byttet ble kjent.

I innlegget på LinkedIn, forklarer Lewin at konsernet har startet arbeidet med å transformere seg til «Agile Enterprise», som blant annet innebærer at ansvaret for markedsføring overføres til forretningsområdene.

– Nå skal jeg heie videre fra utsiden, og tar med meg gode minner og flere venner for livet fra den korte og bra perioden vi fikk sammen, avslutter hun.

Lewin har tidligere jobbet med kommunikasjon i Coca-Cola og Storebrand. Ifølge Kom24 har hun ikke en ny jobb å gå til ennå.

FinansWatch har vært i kontakt med Lewin, som ikke ønsket å kommentere saken utover innlegget på LinkedIn.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også