FinansWatch

Tryg har fått inn meldinger om over 50 skader etter uværet søndag

Få timer etter at ekstremværet Gyda hadde gitt seg på søndag, rammet et nytt uvær Sør-Norge med orkan i kastene. Tryg Forsikring har hittil fått inn 52 skadesaker i tilknytting til stormen.

Full storm i Trondheim søndag 16. januar. Her Munkholmen sett fra Pirsenteret. Vannet fra Trondheimsfjorden piskes opp og inn på land over de skuelystne. | Foto: Ole Martin Wold / NTB

Tryg har fått inn meldinger om skadesaker på bygninger, men også næringsbygg, hytter og fritidshus samt biler og båter. Det er for det meste vind- og stormskader der tak eller deler av hustak eller annet bygningsrelatert har løsnet i den sterke vinden. Stormskadene er meldt inn langs hele kysten fra Oslofjorden og opptil Trøndelag, men også fra Innlandet og Viken.

– Vi estimerer skadene foreløpig til rundt 7 millioner kroner, men dette er et grovt anslag som vil korrigeres når skadene blir nærmere undersøkt, uttaler kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring, Torbjørn Brandeggen.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch