FinansWatch

Forsikringsutfordrer henter 14 millioner

Tillit Forsikring skal være klare for vekst, og nå henter forsikringsselskapet 14 millioner gjennom Folkeinvest.

Illustrasjonsfoto. | Foto: Shutterstock/Tryg

I 2017 startet Elias Ottosen og Erik Skaar forsikringsselskapet Tillit og deltok på insurtech-akseleratoren til The Facotry. Forskjellen med Tillit og andre forsikringsselskaper er at Tillit har en heldigitalisert forsikring med dynamiske forsikringspremier.

Nå skriver Shifter at Tillit har hentet inn over 13 millioner kroner for å skalere og markedsføre i mye større skala. Det er kapital hentet inn via Folkeinvest, etter at selskapet også har en stor investor som Schibsted på sin side.

– Vi kunne antageligvis hentet pengene hos institusjonelle investorer, som vi også har gjort, med det er verdifullt å få minst 400 investorer, hvor mange er kunder, til å jobbe litt for å fremme selskapet, sier medgründer og daglig leder, Erik Skaar, til Shifter.

De påpeker at investeringsverden har forandret seg litt, ettersom at det for noen år siden ikke ville vært naturlig for store selskaper å være med på crowdfunding.

– Vi har produktet klart, nok ansatte og har mulighet til å skalere uten å ansette mer folk eller sende inn flere søknader eller annet som tar lang tid. Nå gjelder det bare å nå ut til så mange som mulig, sier Skaar.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch