FinansWatch

Fremtind frykter flere frostskader

På grunn av de høye strømprisene frykter nå forsikringsselskapet Fremtind at flere vil skru ned varmen for å spare penger.

Skadeforebygger Therese Nielsen i Fremtind. | Foto: Fremtind

Respons analyse har gjennomført en undersøkelse for Fremtind, der de har kommet frem til at seks av ti nordmenn vurderer å senke varmen for å redusere strømforbruket, skriver Fremtind i en pressemelding.

Fremtind, som er forsikringsselskapet til Sparebank 1 og DNB frykter at høye strømpriser gjør at folk senker varmen. Og spesielt våtrommene blir da utsatt.

– Det kan være fristende å spare noen kroner, men det kan gi veldig store kostnader på et senere tidspunkt. Det er viktig å ha på tilstrekkelig med varme slik at vannet i rørene ikke fryser, sier skadeforebygger Therese Nielsen i Fremtind.

Hun påpeker at det ikke er sikkert at Fremtind tar hele regningen, om det er skjedd skader på rør på grunn av manglende varme.

Hvor gammel og hvor godt isolert en bolig er, spiller også inn.

– I nye hus og blokkleiligheter med varmetilsig, vil det kunne holde med noe mindre watt per kvadratmeter. Eldre og dårligere isolerte boliger vil kreve desto mer oppvarming, sier Nielsen.

Ble informert om CO2-utslipp – vil heller reparere ødelagt utstyr

Gjensidige gjennomfører kjøp av Vegamot og Flyt

Frende Forsikring har jobbet i flere år med nye distribusjonskanaler: – Vi har godt vekstpotensial fremover 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch