FinansWatch

Sterk vekst for Tryg i Norge

Forsikringsselskapet Tryg fortsetter veksten og kan vise til et teknisk resultat for tredje kvartal på 442 millioner kroner.

Norgessjef Espen Opedal i Tryg. | Foto: Tryg Forsikring

I en pressemelding om tredje kvartal forteller Tryg om et godt kvartal, og et godt 2021. Så langt i år er teknisk resultat på 1.040 millioner kroner, som er 396 millioner kroner bedre enn samme periode i 2020. Teknisk resultat for tredje kvartal er 442 millioner kroner, 106 millioner kroner bedre enn samme kvartal i fjor.

Tryg har fått 7.800 nye kunder så langt i år, og har vokst med én milliard kroner i det norske privatmarkedet siden 1. april 2020.

– Vi er fornøyde med at vi klarer å vokse og tjene penger samtidig som vi også gjennomfører et stort oppkjøp, sier norgessjef Espen Opedal.

Tryg-konsernet køpte britiske RSA forsikring tidligere i år, og som et resultat av oppkjøpet skal norske Codan integreres med Trygs norske forretning, opplyser Tryg.

Så langt i år er Tryg, sammen med det heleide selskapet Enter og Codan, den største aktøren på forsikringer av nye biler i Norge. De tre selskapene hadde en samlet markedsandel på 34 prosent, solid foran nærmeste konkurrent.

Tryg Forsikring har utbetalt 55.000 saker i forbindelse med korona-pandemien siden mars i fjor. Til sammen har selskapet utbetalt 220 millioner kroner i erstatninger til sine kunder. 90 prosent av skadene dreier seg om reise og avbestilling.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch