FinansWatch

Tryg estimerer at skadene etter helgens uvær ligger på 17 millioner kroner til nå

Flere forsikringsselskap melte om innkommende skader på grunn av uværet i Sør-Norge i løpet av forrige helg. Tryg estimerer at skadekostnadene til nå er på rundt 17 millioner kroner og de forventer flere skademeldinger.

Foto: Shutterstock / Tryg Forsikring

Tryg Forsikring har registrert 173 skadesaker relatert til uværet sist helg. Det er 45 flere enn for to dager siden, det skriver Tryg i en pressemelding.

– Det er 139 vannskader i private boliger hvor de fleste har fått vanninntrenging i kjeller. Vi har også noen båt- og bilskader. En bil ble truffet av en flygende trampoline og fikk skader på tak og bakskjerm, sier kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring, Torbjørn Brandeggen, i pressemeldingen.

Ifølge Tryg er det meste av vannskadene i området rundt Oslofjorden samt Østfold, Vestfold, Telemark og Agder. Forsikringsselskapet estimerer at skadekostnadene for dem er på rundt 17 millioner kroner til nå, samtidig forventer de å få inn flere skademeldinger.

– Trolig må vi vente til over helgen, når høstferien er slutt på Østlandet, før vi kan se konturene av en totaloversikt, sier Brandeggen.

Erstatninger for vannskader er økt med 33 prosent i år

Ny lokalbanksjef for Skagerrak sparebank i Kragerø

Banker øker utlånsrenten mer enn innskuddsrenten 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch