Eika Forsikring inngår distribusjonsavtale med Virke Forsikring

Virke Forsikring bytter forsikringspartner ved årsskiftet. Eika Forsikring overtar da de 1400 bedriftskunder.
Administrerende direktør i Eika Forsikring Trond Bøe Svestad. | Foto: Eika
Administrerende direktør i Eika Forsikring Trond Bøe Svestad. | Foto: Eika

Fra 1. januar 2022 overtar Eika Forsikring som underliggende forsikringsselskap for Virke Forsikring. Virke Forsikring selger forsikringer til hovedorganisasjonen Virkes medlemmer.

Overtakelsen betyr en økning i premieinntektene for Eika Forsikring på 80 millioner kroner med dagens nivå. Det er 1400 bedriftskunder i porteføljen, av totalt 24.000 medlemsbedrifter i Virke. Her mener Eika det ligger et betydelig vekstpotensial.

For Eika er dette den første store partneravtalen de inngår.

– Vi er svært godt fornøyde med den tilliten Virke Forsikring har vist oss ved å velge Eika Forsikring som leverandør av forsikringsløsninger til sine medlemmer. Eika Forsikring leverer allerede en god vekst, lønnsomhet og høy kundetilfredshet. Denne avtalen innebærer et betydelig vekstpotensial for selskapet og dermed vår evne til å videreutvikle Eika Forsikring som et konkurransedyktig selskap i fremtiden, til det beste for kunder og eiere, sier administrerende direktør i Eika Forsikring Trond Bøe Svestad i en pressemelding.

Det var ifølge Virke sterk konkurranse om avtalen, men Eika vant blant annet på grunn av at de vil legge rabatterte forsikringer til Virke-medlemmenes ansatte på bordet.

– Det er veldig inspirerende at så mange aktører i finansbransjen melder seg på når Virke skal velge ny samarbeidspartner på forsikring. Valget falt på Eika Forsikring som kan levere et helhetlig og konkurransedyktig forsikringstilbud til Virkes medlemsbedrifter. Denne gangen får vi også en ekstra dimensjon med egen fordelsavtale for medlemsbedriftenes ansatte. Sammen med Eika Forsikring har vi dermed et bredt og spennende tilbud på forsikring både til Virke-medlemmene og deres ansatte, sier Marit Lorentzen-Lund, administrerende direktør i Virke Forsikring.

Virke Forsikring har frem til overtakelsen en distribusjonsavtale med Protector Forsikring.

Finanstilsynet pålegger Fremtind å selge gamle Fjellinjen

Söderberg & Partners skal ansette flere med penger fra ny emisjon

Fremtinds bompengestopp kan torpedere Gjensidiges planer 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også