Söderberg & Partners med to nye oppkjøp innen forsikring

Sammen med oppkjøpet av Gabler Insurance Broker høsten 2020, mener selskapet de nå blir en betydelig aktør i Norges raskest voksende finansby.
COO Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners (t.v.) og Svein Erik Sommer, daglig leder i Söderberg & Partners Bergen | Foto: Söderberg & Partners
COO Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners (t.v.) og Svein Erik Sommer, daglig leder i Söderberg & Partners Bergen | Foto: Söderberg & Partners

Söderberg & Partners har ifølge en melding kjøpt 51 prosent av aksjene i R2 Forsikringsmegling og Gagne Forsikringsmegling.

– Oppkjøpene er et viktig steg i Söderberg & Partners' vekststrategi, hvor vi ønsker å utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge, sier COO Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners.

R2 Forsikringsmegling AS ble etablert i 2015 og tilbyr rådgivning innen alle typer forsikringer til bedrifter i næringsliv og industri. Gagne Forsikringsmegling AS ble etablert tre år tidligere, og har fire ansatte som leverer forsikringsmeglertjenester innen liv-, skade- og pensjonsforsikring.

Det er til sammen åtte medarbeidere som nå blir med over til Söderberg & Partners.

– Med disse oppkjøpene styrker vi et allerede sterkt lag i Bergen, og vi øker vår faglige kompetanse og kapasitet med mange dyktige seniormedarbeidere. Både R2 og Gagne representerer en offensiv rådgivningskultur – en styrke og fordel som kommer våre kunder i Bergensregionen til gode, men også i resten av landet, sier Nordeidet.

Sammen med oppkjøpet av Gabler Insurance Broker høsten 2020, mener selskapet de nå blir en betydelig aktør i Norges raskest voksende finansby.

– Bergensregionen er den regionen i Norge som vokser raskest innenfor finans, og Söderberg & Partners ønsker å ha en solid posisjon i dette markedet. Vi ønsker å tilby vårt brede produkt- og tjenestespekter med personlig rådgivning der kundene befinner seg.

Söderberg & Partners er et av Nordens største selskap innen forsikringsmegling og rådgivning. I Norge er er de per i dag 350 ansatte, og leverer rådgivningstjenester knyttet til skade-, person- og pensjonsforsikring til bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner. I 2020 passerte selskapet 5 milliarder kroner i plassert forsikringspremie.

– Dette er veldig gledelige nyheter, sier Svein Erik Sommer, daglig leder i Söderberg & Partners Bergen.

Sommer kom sammen med Gabler Insurance Broker for vel et halvt år siden, og leder dagens satsning i Bergen.

– Disse oppkjøpene representerer en dobling av antall ansatte her, og vi blir et meget kompetent og solid team med 17 erfarne rådgivere. Jeg ser frem til å samarbeide med det jeg erfarer er både dyktige og hyggelige kollegaer i Gagne og R2. Det er ingen tvil om at dette kommer våre nåværende og fremtidige kunder til gode, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Foto: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter