FinansWatch

Söderberg & Partners med to nye oppkjøp innen forsikring

Sammen med oppkjøpet av Gabler Insurance Broker høsten 2020, mener selskapet de nå blir en betydelig aktør i Norges raskest voksende finansby.

COO Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners (t.v.) og Svein Erik Sommer, daglig leder i Söderberg & Partners Bergen | Foto: Söderberg & Partners

Söderberg & Partners har ifølge en melding kjøpt 51 prosent av aksjene i R2 Forsikringsmegling og Gagne Forsikringsmegling.

– Oppkjøpene er et viktig steg i Söderberg & Partners' vekststrategi, hvor vi ønsker å utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge, sier COO Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners.

R2 Forsikringsmegling AS ble etablert i 2015 og tilbyr rådgivning innen alle typer forsikringer til bedrifter i næringsliv og industri. Gagne Forsikringsmegling AS ble etablert tre år tidligere, og har fire ansatte som leverer forsikringsmeglertjenester innen liv-, skade- og pensjonsforsikring.

Det er til sammen åtte medarbeidere som nå blir med over til Söderberg & Partners.

– Med disse oppkjøpene styrker vi et allerede sterkt lag i Bergen, og vi øker vår faglige kompetanse og kapasitet med mange dyktige seniormedarbeidere. Både R2 og Gagne representerer en offensiv rådgivningskultur – en styrke og fordel som kommer våre kunder i Bergensregionen til gode, men også i resten av landet, sier Nordeidet.

Sammen med oppkjøpet av Gabler Insurance Broker høsten 2020, mener selskapet de nå blir en betydelig aktør i Norges raskest voksende finansby.

– Bergensregionen er den regionen i Norge som vokser raskest innenfor finans, og Söderberg & Partners ønsker å ha en solid posisjon i dette markedet. Vi ønsker å tilby vårt brede produkt- og tjenestespekter med personlig rådgivning der kundene befinner seg.

Söderberg & Partners er et av Nordens største selskap innen forsikringsmegling og rådgivning. I Norge er er de per i dag 350 ansatte, og leverer rådgivningstjenester knyttet til skade-, person- og pensjonsforsikring til bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner. I 2020 passerte selskapet 5 milliarder kroner i plassert forsikringspremie.

– Dette er veldig gledelige nyheter, sier Svein Erik Sommer, daglig leder i Söderberg & Partners Bergen.

Sommer kom sammen med Gabler Insurance Broker for vel et halvt år siden, og leder dagens satsning i Bergen.

– Disse oppkjøpene representerer en dobling av antall ansatte her, og vi blir et meget kompetent og solid team med 17 erfarne rådgivere. Jeg ser frem til å samarbeide med det jeg erfarer er både dyktige og hyggelige kollegaer i Gagne og R2. Det er ingen tvil om at dette kommer våre nåværende og fremtidige kunder til gode, sier han.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch