FinansWatch

Forsikret kjæledyrene for nesten 900 millioner i 2020

Tall fra forsikringsselskapene viser at det ved utgangen av 2020 var forsikret over 250.000 kjæledyr, som er en rekordstor andel. Ifølge Finans Norge har nå forsikringene snart passert 900 millioner kroner.

Foto: PR/Finans Norge

– Store og uforutsette veterinærregninger hvis dyret blir sykt, er nok hovedårsaken til at så mange forsikrer hunder og katter. Husk å sjekke hva som dekkes hos de ulike forsikringsselskapene. Vilkårene og hvordan forsikringene er bygget opp kan variere, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge.

Tall fra forsikringsselskapene som er rapportert inn til Finans Norge viser at ove 250.000 kjæledyr er forsikret, tilsvarende en økning på elleve prosent i 2020.

Ifølge oversikten til Finans Norge utgjør forsikringene i 2020 for nesten 900 milllioner kroner i 2020. De største utbetalingene går til veterinærutgifter og erstatninger når dyrene dør.

Mer fra FinansWatch

Huddlestock: Dei tunge investeringane i teknologi bør vere ferdige

Huddlestock aukar inntektsestimata, og i tredje kvartal skal selskapet etter planen levere overskot for første gong. – Vi prøver å gje eit så rett bilete som mogeleg av inntektsestimata, og alt er basert på signerte kontraktar. Vi meiner dette er godt nok til å dokumentere stabil vekst, men det er store moglegheiter til å vekse enda meir, seier

Sparebanker får fullmakt til å betale utbytte

Finansdepartementet har gjort en forskriftsendring som gir sparebanker og andre finansforetak som ikke er organisert i aksjeselskapsform, samme fleksibiliteten til å dele ut utbytte som andre finansforetak har.

Les også

Siste Nytt