Gjensidige endrer i konsernledelsen

Konserndirektør Jørgen Ringdal blir rådgiver for konsernsjef Helge Leiro Baastad, og skal sitte i konsernledelsen frem til han går av med pensjon i 2022.
Jørgen Ringdal kom til Gjensidige fra KPMG i 1996, og begynte å jobbe som konsernrevisor. I 1997 ble han konserndirektør. | Foto: Gjensidige
Jørgen Ringdal kom til Gjensidige fra KPMG i 1996, og begynte å jobbe som konsernrevisor. I 1997 ble han konserndirektør. | Foto: Gjensidige

Konserndirektør Jørgen Ringdal som i dag leder Organisasjon, HR og Utredning vil i perioden frem til han pensjonerer seg 1. mai 2022 gå over i en stilling som rådgiver for konsernsjef Helge Leiro Baastad, og blir sittende i konsernledelsen frem til han går av.

– I tiden fremover har jeg behov for Jørgens Ringdals kompetanse i flere større prosjekter, og jeg er veldig glad for at han har sagt seg villig til å gå inn i en slik rolle frem til han går av med pensjon, sier konsernsjef Helge Leiro Baastad. Jeg har jobbet veldig nært med Ringdal i snart 25 år, og ser frem til å ha et enda tettere samarbeid med ham fremover, sier Baastad i en melding.

Jørgen Ringdal kom til Gjensidige fra KPMG i 1996, og begynte å jobbe som konsernrevisor. I 1997 ble han konserndirektør, først innenfor økonomi og finans, og senere i konsernstab fellestjenester.

Siden april 2018 har han vært konserndirektør i Organisasjon, HR og Sikkerhet.

Gjensidige utpeker ikke ny konserndirektør etter Jørgen Ringdal. I stedet flyttes ansvaret for Organisasjon, HR og Utredning flyttes til konserndirektør Janne Flessum som i dag leder området Kommunikasjon og Fellestjenester. Samtidig gjøres det noen flyttinger av konsernansvarsområder mellom CFO Jostein Amdal og konserndirektør Janne Flessum.

Endringene gjelder fra 1. mars 2021.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også