FinansWatch

RSA Scandinavia velger indisk digitaliseringspartner

Selskapet bak Codan i Norge og Trygg-Hansa i Sverige planlegger et større digitaliseringsløft.

Arkivbilde. RSA Scandinavia satser på en indisk it-leverandør som bruker blokkjeder og 5G-teknologi for å digitalisere sin virksomhet. | Foto: Mathias Svold/ERH

RSA Scandinavia melder onsdag at de har inngått et strategisk partnerskap med indiske Tech Mahindra inne it-utvikling og digitalisering.

RSA Scandinavia er selskapet som blant annet eier Codan i Norge og Trygg-Hansa i Sverige. Begge selskapene skal i løpet av året bli en del av det danske Tryg-konsernet, og Codan vil bli en del av Tryg Norge.

Avtalen RSA har inngått med Tech Mahindra omfatter utvikling av kjernedrift, kundeopplevelser og en reduksjon i tiden fra prosjekt til marked. Målet er også en større grad av fleksibilitet i it-systemene for hurtigere omstilling og utrulling, blant annet ved å utnytte blokkjedeteknologi og 5G-tjenester i systemene.

– Tech Mahindra og RSA Scandinavia inngår et strategisk partnerskap som gjør at vi vil oppnå raskere tilgang til markedet og sikre fleksible og skalerbare løsninger. Dette vil sørge for at vi kan levere enda bedre service til våre kunder. Partnerskapet er basert på en felles forståelse om viktigheten av å være fleksibel og samtidig være i stand til å tilpasse seg den digitale transformasjonen. Vi har gjennom hele prosessen vært veldig fornøyde med Tech Mahindra sin kundeorienterte tilnærming og ser frem til fortsettelsen, sier Michael Schønecker, Head of IT Operations, RSA Scandinavia i en pressemelding.

Avtalens økonomiske omfang er ikke oppgitt.

Codan Norge: – Resultatet av avstemningen var som forventet

Opedal om Codans ansatte: – Vi kan ikke utelukke at noen roller vil måtte flytte geografi

Fremtind med hårete mål: Kan redusere 5.500 tonn avfall ved å reparere mer 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch