FinansWatch

Fremtind om Virke-kritikken: – Ser at vi enkelte ganger kunne vært tydeligere

Fremtind er enige i at de i enkelte sammenhenger kunne vært tydeligere ovenfor sine kunder gjennom koronapandemien. De mener derimot ikke har de har opptrådt kritikkverdig om reiseforsikringer på nyåret.

– Siden mars i fjor har det stadig dukket opp nye problemstillinger knyttet til pandemien, og vi har nok ikke sett den siste, sier Simen Rudi, kommunikasjonssjef i Fremtind. | Foto: Pressefoto

FinansWatch har spurt Fremtind om de kjenner seg igjen i kritikken fra Virke, som har uttalt at forsikringsselskapene gir unyanserte råd i forbindelse med avbestillinger. Virke mener at det er utydelig om reiseforsikringen dekker pakkereiser eller direkte bestilte reiser.

– Vi har forståelse for at det er krevende tider for reiseoperatørene. Vårt viktigste ansvar er å fortelle våre kunder hva reiseforsikringen dekker og ikke dekker – og som Handeland i IF er inne på, fortelle hvilken risiko det kan medføre å reise til et rødt land. Vi har også et medansvar for å holde smittetrykket nede, og vår anbefaling er fortsatt å unngå utenlandsreiser så lenge myndighetene fraråder dette, svarer Simen Rudi, kommunikasjonssjef i Fremtind.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch