El Moussaoui har fått tryggheten til å forme sin nye rolle

Abdel El Moussaoui startet som forsikringsrådgiver på bedriftsmarkedet i Fremtind, men ble fagsjef i da SpareBank 1 fusjonerte med DNB i 2019.
Foto: Fremtind
Foto: Fremtind

– Det krever god kompetanse for å kunne selge produktene og forstå kundens behov. Opplæringsmaterialet var stort sett digitalt, og jeg fikk god veiledning fra kolleger og nærmeste leder, sier Abdel El Moussaoui til Finansfokus.

Han startet i Fremtind som forsikringsrådgiver på bedriftsmarkedet, og da SpareBank 1 fusjonerte med DNB i 2019 ble han fagsjef for et team som jobber hovedsakelig mot SpareBank 1-porteføljen.

– Jeg har en litt overordnet rolle, der jeg også skal ivareta mine kollegers kompetanse. Det var mye nytt å lære, men jeg fikk i stor grad utforme opplæringsløpet på egen hånd. Dermed fikk jeg også en god oppfatning av hva man trenger å lære når man kommer som ny, slik at nyansatte vil få en enda varmere velkomst og mye tydeligere opplæringsløp enn tidligere, sier han til Finansfokus og legger til. 

– Min leder har vært veldig fleksibel og gitt meg den tryggheten jeg trenger for å forme min nye rolle, sier han videre til Finansfokus.

El Moussaoui har ansvar for at alle i teamet har riktig fagkompetanse for å kunne utføre sine arbeidsoppgaver. I tillegg har han ansvar for å godkjenne spesielle risikosaker. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også