FinansWatch

Adferdspsykolog endret belønningssystemet til Fremtind Forsikring

I tre og et halv år har Fremtind Forsikring arbeidet med Smartbil-forsikring. To-tre ansatte i et spesialisert team analyserer dataene sjåførene frivillig gir bort til selskapet. Belønningssystemet ble endret etter at en adferdspsykolog kom med i teamet som jobber med forsikringsløsningen.

– Vi belønner også adferd som har forbedringspotensial fordi det gir større risikoreduksjon, sier Stine Bakke-Haugseth i Fremtind. | Foto: Fremtind

Ifølge Stine Bakke-Haugseth, leder for kommersialisering av data hos Fremtind, er det 30.000 kunder som har montert en enhet i diagnoseporten på bilene sine. Enheten registrerer hvordan sjåføren kjører og sender så disse kjøredatene til Fremtind.

– I den gamle versjonen av vår Smartbil-forsikring vurderte vi kundenes kjørescore en gang i året når forsikringspremien skulle fornyes, basert på hvor god score de hadde kunne de oppnå opptil 15 prosent rabatt for neste års forsikring, sier Bakke-Haugseth til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger