FinansWatch

Danica tapte 300 millioner på syke- og ulykkesforsikringer

Forsikringsområdene har gått med underskudd i flere år. Selv om trenden også fortsetter i 2020 har gevinster på finansmarkedene gjort at det likevel er 200 millioner bedre enn i fjor. 

I første halvdel av 2019 tapte Danica 504 millioner danske kroner på områdene syke- og ulykkesforsikringer. I år har det hittil gått langt bedre. | Foto: Danske Bank

I flere år har området med syke- og ulykkesforsikringer i Danica gått med underskudd.

Trenden i Danske Banks pensjonsselskap fortsetter også i 2020. Men ifølge nyhetsmediet Finans er underskuddet redusert hittil i år, skriver FinansWatch Danmark.

Halvårstallene viser at forsikringsområdene har gitt et samlet underskudd på 300 millioner danske kroner, sammenlignet med 504 millioner danske kroner i samme periode i 2019.

– Det er viktig for oss å få redusert sykefraværet i samfunnet. Det er en fordel for den enkelte medarbeider, for virksomheten, for samfunnet og for oss fordi det forbedrer vårt resultat, sier Ole Krogh Petersen, adm. Direktør i Danica Pension, til nettstedet.

Han sier at det hovedsakelig er gevinster på finansmarkedene som har bidratt til resultatfremgangen.

Mer fra FinansWatch

– Norske Fintechs bør satse internasjonalt

Finansforbundet har kartlagt den økonomiske utviklingen blant norske fintech-selskaper. Konklusjonen er at det er tøft å lykkes som norsk fintech, men at det er betydelig vekst i omsetning for aktørene, og at det er mange som virkelig satser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch