FinansWatch

Gjensidige Forsikring-sjefen ønsker oppkjøp for å vokse videre i Norden

Konsernsjef Helge Leiro Baastad mener det er viktig at forretningene vokser i Norden, men mener samtidig det ikke er mulig å gjøre organisk. – Vi har en M&A-strategi, så når det byr seg muligheter gjennom oppkjøp og fusjoner ønsker vi å bygge opp en mer diversitfisert portefølje i Norden, sier Baastad til FinansWatch.

Konsernsjefen var spesielt godt fornøyd med veksten i andre kvartal, og den konkurransekraften Gjensidige Forsikring har i Norge og Danmark. | Foto: Aksel Jermstad/Aksel.com

Gjensidige Forsikring leverte et nytt rekordresultat i andre kvartal 2020, godt hjulpet av et kraftig comeback i finansmarkedene og høyere overskudd fra forsikringsvirksomheten.

– Forsikringsresultatet i første kvartal var godt, og det er fortsatt svært godt i andre kvartal. Hoveddriverne er ikke Covid-19, som gir noen plusser og minuser. Men hovedforklaringen er et kraftig finansresultat og at vi har en god vekst på 11,2 prosent, sier konsernsjef Helge Leiro Baastad og legger til.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger