FinansWatch

Settle vil tilby betaling med krypto i samarbeid med krypto-børs

Betalingsappen Settle, som tilbyr grensekryssende betaling i sanntid, inngår et samarbeid med den amerikanske krypto-børsen Coinbase.

Daglig leder og gründer Daniel Döderlein i Settle. | Foto: Settle Group.

Den norske betalingsappen Settle tilbyr sine kunder, på privat og bedrift, betaling på tvers av landegrenser. Med snart over 30 land på listen, vil gründer Daniel Döderlein gjøre grensekryssende betaling enklere.

Nå inngår Settle et samarbeid med den amerikanske krypto-børsen Coinbase for å gjøre betaling, handling og investering i krypto tilgjengelig gjennom appen, skriver Shifter.

Döderlein forklarer at kryptovalutaen blir som å kjøpe og selge vanlig valuta i appen, og det vil bli mulig for brukerne av Settle-appen å bruke krypto for alle transaksjoner som gjøres i appen, om det er veksle til vanlige valutaer eller betale penger til en bankkonto. Brukerne vil heller ikke ha en relasjon til Coinbase.

– Våre kunder vil ikke ha en relasjon til Coinbase. De vil kjøpe og selge, det vil si veksle, virtuell valuta med Settle og ha alle sine kryptopenger lagret som klientmidler hos oss, sier han til Shifter.

Avisen oppgir videre at det ikke vil være snakk om mange kryptovalutar, men i likhet med Firi, tilby de største.

Stortingsrepresentant retter sterk kritikk mot planene om nytt verktøy som henter bankinfo automatisk

Klonet stemmen til direktør – stakk av med 300 millioner i bankran

Firi-sjefen om emisjonen: – Har bevist at vi ikke er en døgnflue 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch