FinansWatch

Zwipe utsteder biometriske betalingskort i Midtøsten

Sammen med NymCard skal Zwipe nå distribuere biometriske betalingskort i Midtøsten.

Illustrasjonsbilde. Zwipes løsning for biometriske betalingskort. | Foto: Zwipe

Det norske fintech-selskapet Zwipe har inngått et partnerskap med NymCard for å distribuere biometriske betalingskort. Det skriver Zwipe i en børsmelding mandag morgen.

– Dette samarbeidet sikre en raskere distribusjon av biometriske betalingskort i regionen, skriver Zwipe i børsmeldingen.

Det Abu Dhabi baserte selskapet, NymCard, leverer betalingskort som utsteder og plattform. Som leverandør av Banking-as-a-Service (se faktaboks) i Midtøsten, gjør NymCard det mulig for fintech-selskaper og andre betalingsaktører å levere betalingstjenester til sine kunder. NymCard er i ferd med å ekspanderer til Asia og Europa.

Administrerende direktør og grunnlegger for NymCard, Omar Onsi, mener Zwipe vil ha betydelig verdi for deres kunder.

– Forbrukere, fintech-selskaper og betalingsleverandører i vår region søker alltid sikre og brukervennlige finansielle tjenester. Vi ser nå økende interesse for biometriske betalingskort, sier Onsi i børsmeldingen.

Zwipe vil tilby kommersialiseringsstøtte, ekspertise og teknisk veiledning for å hjelpe NymCard med å integrere biometriske betalingskort i porteføljen. NymCard og Zwipe vil starte utsteding av kort denne måneden.

– Interessen for å ta i bruk biometriske betalingskort er stor i Midtøsten og Afrika. Vi er glade for å samarbeide med NymCard. Vi er sikre på at denne alliansen vil akselerere ytterligere distribusjon av biometriske betalingskort, sier daglig leder for Zwipe i Midtøsten og Nord-Afrika, Ramzi Saboury i børsmeldingen.

Weorder ønsker seg europeisk dominans

Norsk fond satser 100 millioner på startups

Mastercard Payment Services: – Konkurrentene er også våre nære samarbeidspartnere 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch