Norske Spenn til topps i Mastercard-kåring

Det norske fintech-selskapet Spenn gikk av med seieren i Mastercards partnerskapsprogram for sosiale entreprenører.
PRISVINNER: Jens Glasø og Spenn blå vinner av Mastercards Lighthouse Massiv 2021. | Foto: Blockbonds
PRISVINNER: Jens Glasø og Spenn blå vinner av Mastercards Lighthouse Massiv 2021. | Foto: Blockbonds

Betalingsselskapet Spenn er vinneren av Lighthouse Massiv 2021, melder Mastercard i en pressemelding.

Dette er et eget partnerskapsprogram fra Mastercard rettet mot sosiale entreprenører. Målet er å bidra til innovasjon som kan ha sosial innvirkning og bidra til at man når FNs bærekraftsmål

Spenn deltok i programmet sammen med 15 andre selskaper. Spenn har utviklet en mobilbank som lar folk i utviklingsland sette inn, bruke og spare penger gratis.

Ifølge pressemeldingen vant Spenn programmet fordi selskapet nå er klare til å skalere opp. På litt over tre måneder tok Spenn imot 80.000 nye kunder på plattformen sin globalt.

– Å vinne Mastercard Lighthouse Massiv-programmet er spennende og noe som gjør oss ydmyke. Det er ikke vært et enkelt år for fintech-oppstartsbedrifter, men heldigvis har vi i Spenn vært tro mot vår kjerneverdi om å bringe finanstjenester til dem som trenger det mest. Vi er takknemlige for programmer som Lighthouse som virker leverer på løftet om partnerskap, og vi gleder oss til å fortsette på denne reisen og se hvor den tar oss, sier Spenns-sjef Jens Glasø i en kommentar i pressemeldingen.

Som vinner av programmet mottar Spenn løpende støtte fra Mastercard og en invitasjon til å presentere seg for Start Path, Mastercards globale oppstartsprogram.

Lighthouse Massiv er gratis og skal primært bidra til å hjelpe teknologiselskaper med å skalere opp gjennom partnerskap. Til nå har mer enn 60 partnerskap blitt signert gjennom programmet av 16 deltakende oppstartsbedrifter og organisasjoner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også