FinansWatch

Vipps inngår avtale med Nets for å løfte mobilbetalinger i butikkene

Nets skal fra i høst tilby Vipps-betaling med QR-koder i betalingsterminalene. – Nets gir oss en enorm distribusjon og betydelig større Vipps-tilgjengelighet i landets butikker, sier Vipps-sjef Rune Garborg, til FinansWatch.

Foto: Vipps

Nets har inngått avtale med Vipps om å tilby Vipps-betaling med QR-koder i betalingsterminalene, får FinansWatch opplyst. Tjenesten vil være tilgjengelig fra høsten 2021 for kundene i varehandelen.

– Dette betyr at del aller fleste kan bruke Vipps til å betale overalt, nå også i enda flere fysiske butikker. Utbredelse av løsningen er utrolig viktig for at nye vaner skal bygges innen betaling. Vi tror det er viktig å være tilgjengelig i alle betalingssituasjoner, da brukerne ikke ønsker å ha flere ulike apper de bruker til betaling, sier administrende direktør i Vipps Rune Garborg, til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Verdsettelse av fast eiendom: Nå kommer det nye krav

– Finanstilsynet har gjennom en god prosess lagt til rette for at utviklingen av avanserte og digitaliserte prosesser knyttet til bolighandel og boliglån i Norge kan ivaretas, sier Erik Johansen, direktør for bank og kapitalmarked i Finans Norge.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger