FinansWatch

Zwipe inngår ny avtale i India

Indias nest største produsent av betalingskort har valgt norske Zwipes teknologi til sine biometriske kort.

André Løvestam, adm. dir. i Zwipe. | Foto: Zwipe

KL HI-TECH har inngått en avtale med Zwipe om å bruke Zwipes teknologi i sine biometriske kort og betalingskort. Det aktuelle markedet er i hovedsak India, men KL HI-TECH har også noe virksomhet internasjonalt.

Selskapet leverer årlig over 30 millioner betalingskort til sine kunder og er den nest største kortprodusenten i India og den 31. største produsenten på verdensbasis.

Samtalene mellom selskapene startet i starten av 2021 og etter en teknisk godkjenningsprosess ble avtalen inngått. Testing av en løsning vil starte i løpet av andre kvartal i år. Zwipe skal både levere teknologi og tjenester til KL HI-TECH.

– Bevisstheten rundt hygiene har steget kraftig under pandemien og sammen med Zwipe vil vi nå kunne tilby helt kontaktløse betalingskort som ikke krever PIN-kode og som i tillegg er sikrere enn PIN. Zwipes løsning er den mest avanserte og effektive løsningen som også kan være tidligst klar for massemarkedet, sier said P. Srinivas Rao, toppsjef i KL HI-TECH i en pressemelding.

Nets: Oppsiktsvekkende vekst i kontaktløs betaling

Vipps: Det viktigste for oss som fintech-selskap har vært å bruke de siste årene til å finne vår posisjon

Santander lanserer økonomi-app i samarbeid med Nordic API Gateway 

Mer fra FinansWatch

Runa Opdal Kerr: – For finansnæringen som helhet går det sakte

Finans Norge er en av eierne av Kvinner i Finans Charter som har som mål å få opp andelen kvinnelige ledere i finansnæringen. – Vi må tørre å sette hårete mål, jobbe systematisk og ikke minst vise i praksis at resultatene er så viktige at de belønnes, sier arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr i Finans Norge.

Nytt utvalg går gjennom hele skattesystemet

Norge mot 2025-utvalget anbefalte å sette ned et eget utvalg for en helhetlig gjennomgang av skattesystemet. Regjeringen har nå bedt professor Ragnar Torvik lede dette arbeidet.

Les også

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger