FinansWatch

Strise inngår samarbeid med Danske Bank: – Godt eksempel på at samarbeid mellom en stor og liten aktør kan fungere godt

Det er både antihvitvaskingsavdelingene og bedriftsrådgiverne i Danske Bank som tar i bruk Strise' arbeidsverktøy, som strukturerer store mengder data så de ansatte kan bruke tiden på analyser. – Vi ønsker oss mer informasjon og data i realtid, da går vi fra å være reaktiv til proaktiv, sier Ida Marie Christensen, Head of Growth & Impact, Danske Bank Norge til FinansWatch.

Ida Marie Christensen, Head of Growth & Impact, Danske Bank Norge og Marit Rødevand, gründer og daglig leder i Strise. | Foto: Pressebilder

Danske Bank ruller i disse dager ut teknologiløsningen til Strise som tilbyr storbanken muligheten til å analysere store mengder ekstern  informasjon og data. Arbeidsverktøyet Strise har utviklet gjør omfattende dataanalyse for ulike avdelinger i banken, så de kan bruke tid med kunder og ta gode forretningsavgjørelser.

Blant datakildene som går inn i Strise' arbeidsverktøy er nyheter, eierskapsstrukturer, offentlige meldinger og saker fra rettsvesenet - og maskinlæring brukes for at datamaskiner skal kunne forstå hva ord betyr og i hvilken kontekst de er brukt.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger