FinansWatch

Zwipe og Vopy inngår samarbeid: Målet er å lansere 100.000 betalingskort i år

Zwipe og Vopy inngår samarbeid og har ambisjoner om å levere 100.000 biometriske betalingskort innen utgangen av året.

Vopy har valgt Zwipe som leverandør av sin biometrsike betalingsplattform, til glede for administrerende direktør André Løvestam. | Foto: Zwipe

Den biometriske betalingsplattform, Zwipe Pay ONE og Vopy inngår samarbeid. Vopy leverer innebygde finansielle tjenester for forbrukermarkedet, teknologileverandører og finansinstitusjoner gjennom åpne APIer.

I første fase av samarbeidet har Vopy som mål å lansere en pilot i tredje kvartal i 2021.

– Med forbehold om positive resultatet av piloten sikter Vopy mot første lansering fra Q4 2021, som starter med 100.000 biometriske betalingskort innen utgangen av dette året og 500.000 kort i 2022, kommer det frem i en børsmelding.

– Det er avgjørende for Vopy å levere en betalingsløsning bygget på brukererfaring og sikkerhet i verdensklasse. Vår beslutning om å gå for Zwipe Pay ONE var et naturlig valg, etter å ha fulgt Zwipes innovasjoner og globale leveringsnettverk av kortleverandører. Vi er veldig spente om vårt samarbeid og vi tar sikte på at det bringer oss styrket finansielle tjenesteportefølje til partnere i Asia, USA og Europa, sier Håkan Tollefsen, administrerende direktør, i Vopy AB.

André Løvestam, administrerende direktør i Zwipe, sier at beslutningen fra Vopy om å implementere biometriske betalingskort i 2021 basert på Zwipe Pay ONE, er en bekreftelse på at deres teknologi og globale leveringsmuligheter er konkurransedyktige.

– Vi er takknemlige for Vopys tillit og klare til støtte dem med biometriske betalingskort på deres ambisiøse reise, sier Løvestam.

Vopy har hovedkontor i Stockholm og forsknings- og utviklingsavdeling i Oslo.

Zwipe med ny milepæl 

Zwipe posisjonerer seg for sterk vekst 

Zwipe-sjefen: – Vi opplever nå et betydelig momentum i markedet  

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch