FinansWatch

Zwipe og Vopy inngår samarbeid: Målet er å lansere 100.000 betalingskort i år

Zwipe og Vopy inngår samarbeid og har ambisjoner om å levere 100.000 biometriske betalingskort innen utgangen av året.

Vopy har valgt Zwipe som leverandør av sin biometrsike betalingsplattform, til glede for administrerende direktør André Løvestam. | Foto: Zwipe

Den biometriske betalingsplattform, Zwipe Pay ONE og Vopy inngår samarbeid. Vopy leverer innebygde finansielle tjenester for forbrukermarkedet, teknologileverandører og finansinstitusjoner gjennom åpne APIer.

I første fase av samarbeidet har Vopy som mål å lansere en pilot i tredje kvartal i 2021.

– Med forbehold om positive resultatet av piloten sikter Vopy mot første lansering fra Q4 2021, som starter med 100.000 biometriske betalingskort innen utgangen av dette året og 500.000 kort i 2022, kommer det frem i en børsmelding.

– Det er avgjørende for Vopy å levere en betalingsløsning bygget på brukererfaring og sikkerhet i verdensklasse. Vår beslutning om å gå for Zwipe Pay ONE var et naturlig valg, etter å ha fulgt Zwipes innovasjoner og globale leveringsnettverk av kortleverandører. Vi er veldig spente om vårt samarbeid og vi tar sikte på at det bringer oss styrket finansielle tjenesteportefølje til partnere i Asia, USA og Europa, sier Håkan Tollefsen, administrerende direktør, i Vopy AB.

André Løvestam, administrerende direktør i Zwipe, sier at beslutningen fra Vopy om å implementere biometriske betalingskort i 2021 basert på Zwipe Pay ONE, er en bekreftelse på at deres teknologi og globale leveringsmuligheter er konkurransedyktige.

– Vi er takknemlige for Vopys tillit og klare til støtte dem med biometriske betalingskort på deres ambisiøse reise, sier Løvestam.

Vopy har hovedkontor i Stockholm og forsknings- og utviklingsavdeling i Oslo.

Zwipe med ny milepæl 

Zwipe posisjonerer seg for sterk vekst 

Zwipe-sjefen: – Vi opplever nå et betydelig momentum i markedet  

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch