Zwipe med nytt partnerskap

Det norske fintechselskapet har onsdag annonsert et nytt partnerskap for å levere løsninger til banker i Midtøsten og Nord-Afrika.
Foto: Zwipe
Foto: Zwipe

Zwipe har ifølge en børsmelding innledet et partnerskap med Areeba, for å levere Zwipes Pay ONE-løsninger til banker i Midtøsten og Nord-Afrika.

Areeba er ifølge Zwipe en ledende aktør innen fintech og betalingstjenester i Midtøsten med Visa- og Mastercard-lisenser, i tillegg til de har avtale med American Express.

Som en del av partnerskapet vil Areeba samarbeide eksklusivt med Zwipe innen levering av biometriske betalingsløsninger. Ifølge meldingen har begge selskapene engasjert flere smartkortprodusenter til å støtte planen om volumleveranser fra 2021.

– Vi er stolte over at Areeba nå har besluttet å lansere biometriske betalinger og valgte Zwipe Pay ONE som plattform for å gjøre det. Vi har jobbet tett sammen for å introdusere og styrke forretningscaset til biometriske betalinger i regionen og vi er glade for å se markedet beveger seg mot adopsjon av større skala, ier André Løvestam, administrerende direktør i Zwipe.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også