FinansWatch

Fintech-klynge vil favne hele Norge

For Bergens-baserte NCE Finance Innovation er Vestlandet ikke nok. Nå etableres en styringsmodell som bedre skal gjenspeile at selskapet er en fintech-klynge for hele Norge.

Nyvalgt styreleder Bjørg Marit Eknes og daglig leder Atle Sivertsen i NCE Finance Innovation har lagt en plan å bli en nasjonal fintech-klynge, | Foto: Eivind Senneset/Chris Ronald Hermansen

–  Omtrent 50 prosent av medlemmene i NCE Finance Innovation kommer nå fra andre deler av landet. Det er viktig at den bredden gjenspeiles også i styrende og rådgivende organer. Derfor endrer vi styringsmodell og lager et mer spisset styre og etablerer et «advisory board» som skal bidra til å styrke den nasjonale satsingen, sier Bjørg Marit Eknes som ble valgt til ny styreleder ved Finance Innovations årsmøte i forrige uke.

Eknes som er konserndirektør for innovasjon og kundeopplevelse i Sparebanken Vest overtar styrelederposten etter sjefen sin, konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.

Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Innlegg: Forslag til ny stiftelseslovgivning representerer ingen forenkling

Historiker og rådgiver i Civita Aslak Versto Storsletten skriver godt og innsiktsfullt om stiftelsenes rolle under overskriften «Frivillighetens år 2022». Blant ellers presise vurderinger, kan det imidlertid fremstå som at forslaget til endringer i stiftelseslovgivingen representerer en forenkling for stiftelsene. Vi har i likhet med andre deler av stiftelsessektoren kommet til stikk motsatt konklusjon. 

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch