FinansWatch

Fintech-klynge vil favne hele Norge

For Bergens-baserte NCE Finance Innovation er Vestlandet ikke nok. Nå etableres en styringsmodell som bedre skal gjenspeile at selskapet er en fintech-klynge for hele Norge.

Nyvalgt styreleder Bjørg Marit Eknes og daglig leder Atle Sivertsen i NCE Finance Innovation har lagt en plan å bli en nasjonal fintech-klynge, | Foto: Eivind Senneset/Chris Ronald Hermansen

–  Omtrent 50 prosent av medlemmene i NCE Finance Innovation kommer nå fra andre deler av landet. Det er viktig at den bredden gjenspeiles også i styrende og rådgivende organer. Derfor endrer vi styringsmodell og lager et mer spisset styre og etablerer et «advisory board» som skal bidra til å styrke den nasjonale satsingen, sier Bjørg Marit Eknes som ble valgt til ny styreleder ved Finance Innovations årsmøte i forrige uke.

Eknes som er konserndirektør for innovasjon og kundeopplevelse i Sparebanken Vest overtar styrelederposten etter sjefen sin, konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch