FinansWatch

Zwipe inngår nytt partnerskap

Det norske fintechselskapet fortsetter å posisjonere seg med nok et nytt samarbeid. – Dette er et viktig skritt for å forberede forsyningskjeden og den globale kapasiteten til å møte fremtidig etterspørsel, sier konsernsjef André Løvestam.

André Løvestam, adm. dir. i Zwipe | Foto: Zwipe

Det norske fintechselskapet Zwipe har ifølge en melding inngått et samarbeid med Carmatix, som er en ledende leverandør av kortproduksjonsutstyr.

Avtalen innebærer design, utvikling og kommersialisering av utstyr og modulære løsninger for å støtte fresing og innbygging av fingeravtrykksensorer for masseproduserte biometriske betalingskort.

Zwipe har allerede hatt et langt samarbeid med Carmatix gjennom søsterselskapet Silone Cardtech, og forventer sterk vekst av betalingskort på det kinesiske markedet.

– Dette er et viktig skritt for å forberede forsyningskjeden og den globale kapasiteten til å møte fremtidig etterspørsel. Cardmatix er en av verdens mest veletablerte leverandører av produksjonsutstyr for volumkort, og vi er glade for å utvide vår evne til å betjene våre kunder med deres sterke støtte, sier André Løvestam, konsernsjef i Zwipe.

Zwipe henter inn 96 millioner kroner

Økende bankinteresse for biometriske betalingskort 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch