Zwipe inngår nytt partnerskap

Det norske fintechselskapet fortsetter å posisjonere seg med nok et nytt samarbeid. – Dette er et viktig skritt for å forberede forsyningskjeden og den globale kapasiteten til å møte fremtidig etterspørsel, sier konsernsjef André Løvestam.
André Løvestam, adm. dir. i Zwipe | Foto: Zwipe
André Løvestam, adm. dir. i Zwipe | Foto: Zwipe

Det norske fintechselskapet Zwipe har ifølge en melding inngått et samarbeid med Carmatix, som er en ledende leverandør av kortproduksjonsutstyr.

Avtalen innebærer design, utvikling og kommersialisering av utstyr og modulære løsninger for å støtte fresing og innbygging av fingeravtrykksensorer for masseproduserte biometriske betalingskort.

Zwipe har allerede hatt et langt samarbeid med Carmatix gjennom søsterselskapet Silone Cardtech, og forventer sterk vekst av betalingskort på det kinesiske markedet.

– Dette er et viktig skritt for å forberede forsyningskjeden og den globale kapasiteten til å møte fremtidig etterspørsel. Cardmatix er en av verdens mest veletablerte leverandører av produksjonsutstyr for volumkort, og vi er glade for å utvide vår evne til å betjene våre kunder med deres sterke støtte, sier André Løvestam, konsernsjef i Zwipe.

Zwipe henter inn 96 millioner kroner

Økende bankinteresse for biometriske betalingskort 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også