Åpner nytt kontor etter rekordår: – Et fryktelig spennende område for oss

Sjefen i Tolga-Os Sparebank ser frem til snorklipping til høsten.
UTVIDER: Banksjef i Tolga-Os Sparebank, Per Arild Eggen.
UTVIDER: Banksjef i Tolga-Os Sparebank, Per Arild Eggen.

Tolga-Os Sparebank åpner et nytt avdelingskontor på Hamar i løpet av høsten 2024, skriver banken i en pressemelding.

– Etter tidenes vekst og resultat i 2023 er vi rigget og klare for å klatre mot neste nivå, sier banksjef Per Arild Eggen.

Tolga-Os Sparebank levert et meget sterkt resultat for 2023, der de økte resultatet med 40 prosent. Banken satt igjen med et overskudd på 70 millioner kroner.

– Hamar er et fryktelig spennende område for oss og et naturlig valg for videre vekst 18 år etter en særdeles vellykket etablering på Elverum, sier Eggen.

I 2021 gikk banken inn i Lokalbank-alliansen, der hver enkelt bank bevarer sin selvstendighet, samtidig som de samarbeidet om blant annet IT-løsninger. Alle bankene har en strategi om at deres rådgivere skal være nære kundene.

– For å bevare selvstendigheten vår må banken fortsette å vokse. Dette gjør vi ved å etablere oss i vekstmarkeder. Hamar som pendlerby til Oslo og forventa økt bosetting i forbindelse med storsykehus gjør dette til et godt strategisk valg og et naturlig neste steg for oss, sier styreleder Bjørn Ryen i Tolga-Os Sparebank.

Banken planlegger et rådgivningskontor med tre privatmarkedsrådgivere på Hamar. I første omgang betjenes bedriftsmarkedet gjennom at bankens rådgivere i Elverum tar turen til Hamar, opplyses det.

– Det er noen brikker som skal på plass før vi håper å kunne klippe snoren utpå høstparten engang. Vi må både finne oss egnede lokaler og solide ansatte. Vi har allerede en rådgiver ansatt og klar i Pål Marthinsen som skulle være en velkjent skikkelse for mange kunder i Hamar-markedet etter å ha jobbet som rådgiver i flere banker der de siste 20 årene. Samtidig gleder vi oss veldig til å finne enda to solide rådgivere til. Den prosessen begynner vi på umiddelbart, forteller Eggen. 

Tolga-Os Sparebank har hovedkontor på Tolga, med avdelingskontorer på Os, Tynset, Folldal og Elverum.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også