Inkassoselskap starter økonomisk rådgivningstjeneste

Kredinor vil tilby arbeidsgivere en tjeneste hvor de kan betale for at ansatte skal få økonomisk rådgivning i trange tider. 
Adm. dir. Klaus-Anders Nysteen i Kredinor og dalig leder Solveig Bratli Skjerven i Kan.
Adm. dir. Klaus-Anders Nysteen i Kredinor og dalig leder Solveig Bratli Skjerven i Kan.

Kredinor lanserer denne uken tjenesten Kan, som er en økonomisk rådgivningstjeneste for ansatte i en bedrift, betalt av arbeidsgiver. 

– Den økonomiske helsen til de ansatte påvirker også helsen til bedriften. Hvis du har problemer med å betale gjelden din, kan det føre til stress og lite søvn, som i andre rekke kan føre til lavere prestasjonsevne på jobb. Dette er noe arbeidsgivere bør være opptatt av, sier Solveig Bratli Skjerven, daglig leder for Kan i en pressemelding.

Tjenesten skal samle inn en full oversikt over den ansattes økonomi og råd til å komme seg ut av en vanskelig situasjon. 

– Vi skal hjelpe til med at folk kan gjøre opp for seg så rimelig og raskt som mulig. Det høres kanskje ut som en selvfølge, men det er dessverre ikke slik inkassobransjen har operert frem til nå. Det bør ikke lenger gå bedre for oss, jo verre det går for kundene, sier Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Kredinor. 

Ifølge forbruksforskningsinstituttet Sifo sier åtte av ti i en undersøkelse at økonomiske problemer går ut over den fysiske helsen. Ni av ti mener slike problemer går ut over den psykiske helsen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Photo: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter