Nets inngår avtale med Commerzbank

– Det er en viktig milepæl for oss at Commerzbank har valgt å bruke våre modulære og fleksible bankrelaterte tjenester i Tyskland i fremtiden, sier Torsten Hagen Jørgensen i Nets Norway.
Torsten Hagen Jørgensen, som er nylig utnevnt til øverste ansvarlige for Issuing Solutions i Nexi Group, som Nets er en del av. | Foto: Nets
Torsten Hagen Jørgensen, som er nylig utnevnt til øverste ansvarlige for Issuing Solutions i Nexi Group, som Nets er en del av. | Foto: Nets

Tysklands nest største bank, Commerzbank, har valgt Nets til å utvikle en strømlinjeformet løsning for behandling av korttransaksjoner gjort med bankkundenes kreditt-, debet- og forhåndsbetalte betalingskort.

– Nexi Group har gjennom en årrekke oppnådd stor erfaring med å drive digitale betalinger gjennom hele verdikjeden av løsninger. Det er derfor en viktig milepæl for oss at Commerzbank har valgt å bruke våre modulære og fleksible bankrelaterte tjenester i Tyskland i fremtiden, sier Torsten Hagen Jørgensen, som er nylig utnevnt til øverste ansvarlige for Issuing Solutions i Nexi Group, i en pressemelding.

Nexi-konsernet, som Nets er en del av, offentliggjorde sin nye strategi tidligere i høst på en kapitalmarkedsdag i Milano, hvor hovedambisjonen er å utbygge rollen som en ledende leverandør av digitale betalingsløsninger i Europa ytterligere.

Større konkurranse innenfor betalingsløsninger

Administrerende direktør gir seg i Nets

Nets selger forretningsområder for å satse på betaling

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også