Berit Løkken går fra DNB til BDO

BDO har hentet inn Berit Løkken fra DNB og Hege Korsmo Sæther fra NRP og til sin fagavdeling. – Det var vemodig å forlate en god arbeidsplass som DNB, men BDO sin posisjon blant SMB’er i Norge er unik og gir meg helt andre muligheter og nye faglige utfordringer, sier Berit Løkken.
NYANSATTE: Hege Korsmo Sæther og Berit Løkken nye direktører i BDOs fagavdeling. | Foto: BDO
NYANSATTE: Hege Korsmo Sæther og Berit Løkken nye direktører i BDOs fagavdeling. | Foto: BDO

Korsmo Sæther er statsautorisert revisor og kommer fra stillingen som Expert Advisor & Compliance Officer i NRP Procurator AS og tiltrådte 1. november 2022.

– Heges tverrfaglige erfaring og spesielt kompetansen innen god regnskapsskikk, vil styrke vår fagavdeling og BDOs arbeid med de små og mellomstore bedriftene i Norge ytterligere, sier partner og leder for fagavdelingen Pål-Magnus Lilleberg, i en pressemelding.

– En av årsakene til at jeg valgte å begynne i BDO, er at BDO har en unik posisjon som ledende rådgiver blant de små og mellomstore bedriftene i Norge, sier Sæther.

Bred erfaring

Berit Løkken har en MBA i Corporate Finance fra Norges Handelshøyskole. Hun kommer fra stillingen som seksjonsleder for fagseksjonen i DNB og tiltrådte 1. juni 2022. Løkken har også mange år bak seg i Equinor og Hydro.

– Berits brede regnskapsfaglige erfaring med både implementering og løpende anvendelse av IFRS (International Financial Reporting Standards; internasjonale regnskapsstandarder) gir vårt arbeid innen regnskap - og spesielt IFRS - et videre løft, sier Lilleberg.

Unik posisjon blant SMB’er

Også Løkken fremhever BDOs anseelse blant landets SMBer:

– Det var vemodig å forlate en god arbeidsplass som DNB, men BDO sin posisjon blant de små og mellomstore bedriftene i Norge er unik og gir meg helt andre muligheter og nye faglige utfordringer. Og er det noe jeg liker så er det nettopp det, derfor er jeg veldig glad for å kunne starte i BDO, sier Løkken.

– BDOs fagavdeling har en sentral rolle for å sikre både vedlikehold og utvikling av ny kompetanse innenfor regnskap og IFRS, og jeg gleder meg til å bidra med min erfaring i dette viktige arbeidet sammen med de andre dyktige kollegaene i Fagavdelingen.

DNB øker kravene til egenkapitalavkastning

BDO vil gi kundene et kompass i ESG-jungelen

DNB-ansatte raser: Konkurrentene har ingen planer om å kutte

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også