FinansWatch

Lunar-direktør: – Angrer ikke på oppkjøpsambisjoner

Lunars annullerte oppkjøp av norske Instabank skyldes ikke anger. Det handlet kun om utilstrekkelig kapitaltilgang, ifølge direktør Ken Villum Klausen.

ANGRER IKKE: – Det er ulykkelig kjærlighet fra vår side. Vi var enormt imponert over den fremdriften Instabank hadde i Norge, som ellers er et vanskelig marked. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Villum Klausen avviser ovenfor Børsen at banken skulle ha angret på å inngå en handel med Instabank.

– Det er ulykkelig kjærlighet fra vår side. Vi var enormt imponert over den fremdriften Instabank hadde i Norge, som ellers er et vanskelig marked. Vi har ikke på noe tipspunkt angret på våre oppkjøpsambisjoner, sier han til avisen.

Uttalelsen kommer etter at Instabank hevdet at det annulerte oppkjøpet ikke alene skyldtes Lunars kapitalutfordringer, og at aksjonærene i Instabank vil saksøke Lunar for at den danske banken skal betale kompensasjon til aksjonærene etter en utstrakt kjøpsprosess.

– Våre aksjonærer mener ikke at Lunar har anledning til å gå fra avtalen, og derfor vil man legge inn et søksmål for å få kompensasjon for det man mener er tapt, uttalte administrerende direktør Robert Berg til FinansWatch.

Instabank kan kreve erstatningskrav på tresifret millionbeløp

Instabank kjøper ikke Lunars forklaring

Instabank saksøker Lunar etter feilet oppkjøp

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch