FinansWatch

Landkreditt fornøyde med Epsi-debut

Som en av tre nykommere er Landkreditt Bank storfornøyd med bankens rangering i Epsis kundetilfredshetsundersøkelse 2022. – Ved å delta i EPSI-undersøkelsen legger vi hodet på blokka og får en ærlig tilbakemelding på vår virksomhet.

FORNØYD: Petter Remen Hanssen i Landkreditt kan glede seg over svært gode resultater i EPSIs kundetilfredshetsundersøkelse | Foto: Bjørn H. Stuedal

Landkreditt Bank deltok i år for første gang i EPSIs kundetilfredshetsundersøkelse for bank. Petter Remen Hanssen, markedsdirektør i Landkreditt, kan fortelle de ved å delta i undersøkelsen får svart på hvitt hvor de ligger an i forhold til andre banker, og sitter igjen med et større sammenligningsgrunnlag enn tidligere. På den måten er EPSI-undersøkelsen et ypperlig verktøy til å finne sitt forbedringspotensial, mener han.

– Ved å delta i EPSI-undersøkelsen legger vi hodet på blokka og får en ærlig tilbakemelding på vår virksomhet, og det kan være på godt og vondt. Det gir oss selvfølgelig en bredere kunnskap om hvor vi potensielt er gode eller hva vi må jobbe mer med, sier Remen Hansen.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch