Goldman Sachs skroter covid-restriksjonene

Den amerikanske storbanken Goldman Sachs har lenge hatt egne restriksjoner mot pandemien. Nå avsluttes disse, i et håp om at flere kommer tilbake på kontoret.
Kontorene til Goldman Sachs er nå klare for å ta imot alle ansatte igjen. | Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix/REUTERS / X02844
Kontorene til Goldman Sachs er nå klare for å ta imot alle ansatte igjen. | Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix/REUTERS / X02844

Goldman Sachs vil skrote mesteparten av sine covid-restriksjoner for sine arbeidstakere i USA, og ønsker nå at flere av de ansatte kommer tilbake på kontoret, skriver Wall Street Gruppen i en melding til sine ansatte, som Financial Times har fått tak i.

– Med så mange verktøy, inkludert vaksinasjon, bedre behandling og testing tilgjengelig, er det betraktelig mindre risiko for alvorlig sykdom, sa Goldman i meldingen tirsdag.

Banken har tidligere krevd at ansatte på kontoret må være vaksinert, men fra 6. september vil kontorene for alle i Amerika være åpne igjen. Dette gjelder dog ikke i New York, hvor det er egne lokale regler for kontoransatte.

Financial Times har tidligere skrevet at ansatte i banken har klaget på at Goldman har ønsket de ansatte tilbake på kontorene fem dager i uken.

Også andre amerikanske banker har nå lettet på sine covid-restriksjoner, skriver FT.

Politiet om DNB-saken: – Denne saken er spesielt stor

Bare ett norsk selskap tilbyr forsikring til sparkesykkelaktører

Bærekraftsdirektør: – Sunt om bransjen ser seg selv i speilet

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også