Har økt staben med 200 medarbeidere siden hun startet i jobben

Marianne Wik Sætre startet som plassjef for DNB i Bergen i 2020, siden det har staben økt med 200 medarbeidere, nå venter hun 300 til.
Leder for DNB Finanshus Bergen, Marianne Wik Sætre. | Foto: DNB / Gjermund Photography
Leder for DNB Finanshus Bergen, Marianne Wik Sætre. | Foto: DNB / Gjermund Photography

I oktober 2020 gikk Marianne Wik Sætre fra Fana Sparebank til stillingen som plassjef for DNB i Bergen. Siden da har hun økt staben med 200 nye medarbeidere, det skriver Bergens Avisen.

– Nå teller vi 1600 medarbeidere her på huset, og vi skal snart bli enda flere. Da er det ikke mange private arbeidsplasser i Bergen som er større enn oss, sier Wik Sætre til avisen.

DNB har ansatt en rekke eksperter innen IT-teknologi. Kundesenteret på bedrift har vokst med 70 personer, og snart skal 300 medarbeidere fra nyoppkjøpte Sbanken flytte inn i DNBs kontorer i Solheimsviken-kvartalet.

En tidligere gjennomgang FinansWatch har gjort viste at antallet ansatte i Sbanken var 404 ved utgangen av 2019, ved utgangen av 2020 var det 363 ansatte. Ifølge Likedin slutte 77 medarbeidere i Sbanken fra starten av 2021 til midten av mars 2022.

Jobber som valutamegler i Bergen: – Det er rart at ikke flere ønsker å jobbe i byen med landets beste finansutdanning

Har doblet antall ansatte i privat banking på Vestlandet: – Mangel på kvalifisert arbeidskraft kan begrense veksten i markedet

Har noen av verdens største sjømatprodusenter i kundeporteføljen: – Konkurransen er skarp om kundene

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også