FinansWatch

Hegra Sparebank utvider ledergruppen

Banken som er lokalisert like utenfor Trondheim Hadde et rekordår i 2021. Nå skal banken ut å finne en ny leder.

Administrerende banksjef Arne Martin Laukvik i Hegra Sparebank | Foto: Hegra Sparebank.

I 2021 ansatte Hegra Sparebank fire nye, etter at banken fikk flere kunder og satte rekordresultat med 31,6 millioner kroner etter skatt, og et konsernresultat på 41,7 millioner kroner, som er det høyeste i konsernets historie.

De gode resultatene gjør at banken nå øker bemanningen. Hegra Sparebank er på utkikk etter sin første leder for personmarkedet, som vil få ansvar for 15 rådgivere i banken.

– Vedkommende blir en del av ledergruppa. Dette blir første gangen vi utlyser en banksjefstilling i tillegg til min egen, men i andre banker er det ikke så uvanlig med filialstruktur med ulike banksjefer, sier administrerende banksjef Arne Martin Laukvik i Hegra Sparebank til lokalavisen Bladet.

Personen vil bli en del av toppledelsen i banken, og Laukvik mener stillingen er spesiell for lokalmiljøet i Stjørdal.

– Banksjef personmarked blir en del av toppledelsen i banken og skal lede, motivere og utvikle 15 medarbeidere. Personen skal bidra til å styrke bankens posisjon som selvstendig, fremtidsrettet, konkurransedyktig og moderne bankvirksomhet med nære bånd til lokalsamfunnet, heter det i stillingsannonsen til banken.

Aasen Sparebank: – Nabobankene har fått gratis provisjonsinntekter

Hegra Sparebank vokser i Trondheimsregionen

Uforutsigbare kapitalkrav skaper usikkerhet for Hegra Sparebank

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch