Huddlestock signerer avtale med fintech-bank

Fintechselskapet Huddlestock signerer avtale med en tysk bank som skal tilby selskapets teknologiske tjenester mot kapitalmarkedet.
Administrerende direktør John E. Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock
Administrerende direktør John E. Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Det norske fintechselskapet Huddlestock har annonsert at selskapet nå har kommet til en avtale med «en stor europeisk fintech-bank».

Huddlestock beskriver avtalen som et stort gjennombrudd for selskapet som vil få bruke sin teknologi med denne europeiske banken.

– En milepæl

Huddlestock har teknologi mot kapitalmarkedet, og skriver at de ser frem til å rulle ut denne teknologien via banken.

– Dette er en milepæl for selskapet og et resultat av mange år med hardt arbeid. Vår teknologi er nå i sluttfasen av implementering og vil kjørt ut av en av de største spillerne i industrien. Vi har forberedt og bygd fundamentet for å virkelig skalere og kommersialisere, sier administrerende direktør John E. Skajem i Huddlestock i en børsmelding.

– De siste oppkjøpene av Trac Services og F5 IT vil gi oss arbeidskraft, teknologi og investeringsbanklisensen til å posisjonere oss som en stor aktør i den europeiske finansindustrien. Ansettelsen av tidligere toppleder Robert Fuchsgruber fra BNP Paribas DAB som vår tyske administrerende direktør er også en sentral del av denne planen, sier Skajem.

Levere teknologi til en BaaS

Huddlestock skriver de vil komme ut med navnet på sin samarbeidspartner i dagene som kommer, men at det er en ledende europeisk Bank-as-a-Service tilbyder med hovedkontor i Tyskland.

– Bankens valg av Huddlestocks bedrock-løsninger for handling av finansielle instrumenter er en stor anerkjennelse av vår unike SaaS Wealth Tech handelsløsninger, sier Skajem.

– Implementeringen av verdipapirmegler og investeringstjenester til deres kjernebanktilbud gir banken muligheten til å legge inn regulerte besparelser og megler i handelskonto i sitt endelige tilbud, noe som øker produkttjenestene til kundene og fremmer kundelojalitet og evnen til å holde på kundene, legger Skajem til.

Huddlestock-direktør fornøyd: – Enda et godt kvartal

Huddlestock kjøper Stavanger-selskap for 20 millioner kroner

Huddlestock-direktøren: – Ser frem til å bli en fullverdig investeringsbank

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også