Haugesund Sparebank vedtar spareprogram for ansatte

Banken ønsker at de ansatte skal få større eierskap til banken og vil nå sette i gang arbeidet med å tilby et spareprogram gjennom egenkapitalbevis for de ansatte.

I en pressemelding skriver Haugesund Sparebank at banken nå skal sette i gang et spareprogram for de som er fast ansatte i banken for å legge til rette for ansattes eierskap.

Haugesund Sparebank tar sikte på å gjennomføre tilbakekjøp av egenkapitalbevis i markedet, og spareprogrammet gjennomføres som et videresalg hvor banken skal selge egenkapitalbevis fra egen beholdning.

De ansatte vil få tilbud om å kjøpe egenkapitalbevis for 15.000 eller 25.000 kroner, med 30 prosent rabatt til markedskurs.

– Vi ønsker at alle fast ansatte hos oss skal få muligheten til å være eiere i sin egen arbeidsplass. Og vi tror dette vil gi svært positive synergier der de ansatte bil oppleve en tettere tilknytning til banken. Med dette vil de også kunne være med å bidra positivt til både utviklingen av sparebanken og lokalsamfunnet, sier banksjef Bente Haraldson Syre i Haugesund Sparebank i en pressemelding.

Svakere renteoppgang har gitt utlånsvekst, men dårligere marginer for KLP Banken

Høyere driftskostnader gir lavere resultat for Trøgstad Sparebank

Sogn Sparebank merket av sterk konkurranse i første kvartal

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også