Klarna sluttfører oppkjøp

Klarna har sluttført sitt oppkjøp av Pricerunner, melder betalingstjenesten.
David Fock (t.v), produktsjef hos Klarna, og administrerende direktør i Pricerunner, Mikael Lindahl.
David Fock (t.v), produktsjef hos Klarna, og administrerende direktør i Pricerunner, Mikael Lindahl.

Pricerunner er en sammenligningstjeneste med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia.

Nå blir selskapets drøyt 200 ansatte i Sverige, Danmark og Norge offisielt en del av Klarna, ifølge en pressemelding fra Klarna.

– Oppkjøpet øker også vårt tilbud til forbrukerne og tydeliggjør ytterligere det faktum at Klarna ikke er en markedsplass, men et alternativ for nettbutikkene til Amazon, Google og Facebook. Klarna og Pricerunner er enige og overbevist om at tech-virksomheter, uansett hvor de er virksomme, bør konkurrere med de samme forutsetningene for å sikre at det beste produktet og tjenesten vinner forbrukernes tillit, sier produktsjef hos Klarna, David Fock, i meldingen.

Nå varsles nye funksjoner i Klarna-appen globalt, i form av et «omfattende produktbibliotek, prissammenligninger og produktanmeldelser.»

Klarna vil overta eierskapet av Pricerunner fra de tidligere majoritetseierne Karl-Johan Persson, styreleder H&M, Eequity, tidligere administrerende direktør i PriceRunner, Nicklas Storåkers og nåværende administrerende direktør, Mikael Lindahl.

Pricerunner er Nordens største sammenligningstjeneste. Selskapet har virksomhet i fire land og sammenligner 3,7 millioner produkter hos 22 500 butikker i 25 ulike land.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også