Lokalbankalliansen inngår samarbeid med justeknologi-firmaet Justify

Bankene vi fungere som distribusjonspartnere for Justify, og bankene kan tilby sine kunder enkle løsninger på blant annet samboerkontrakt.
Fra Sparebanken DIN og bankens første dag som medlem av Lokalbankalliansen. | Foto: Sparebanken DIN
Fra Sparebanken DIN og bankens første dag som medlem av Lokalbankalliansen. | Foto: Sparebanken DIN

Justify skriver på sin LinkedIn-profil at justeknologi-selskapet nå får med seg de ti sparebankene i Lokalbankalliansen om bord.

– Kombinasjonen av nærhet til kunder og aktiv rådgivning, med nyskapende digitale juridiske tjenester, har blitt tatt veldig godt imot av kunder landet rundt. Nå gleder vi oss til å jobbe sammen med enda flere som jobber for å skape gode kundeopplevelser hver eneste dag, skriver Justify.

Selskapet gir via sin plattform mulighet for privatpersoner å opprette fremtidsfullmakter, testamenter og samboerkontrakter. Plattformen fungerer ved at når en kunde er ferdig med selv å opprette en juridisk avtale, så sendes den over til en advokat i Justify, som gjennomgår og vurderer avtalen med støtte fra et egenutviklet sakshåndteringssystem.

Fra før av er Sparebank 1, Storebrand, Eika-Gruppen og De Samarbeidende Sparebankene (DSS) distribusjonspartnere for legaltech-selskapet, som nå også får med seg de ti bankene i Lokalbankalliansen.

De ti bankene: Sparebank 68° Nord, Aasen Sparebank, Selbu Sparebank, Nidaros Sparebank, Stadsbygd Sparebank, Ørland Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Sparebanken DIN, Drangedal Sparebank og Askim & Spydeberg Sparebank.

Sparebanken Din økte bunnlinjen med tilbakeføring av avsetninger

Askim og Spydeberg Sparebank: – Det er klart at situasjonen vi har vært i ikke er positiv for banken

Bankene i Eika-alliansen rebalanserer eierskapet

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også