FinansWatch

Nordea flytter 260 ansatte inn i nytt finanshus i Bergen

Mandag åpnet Nordeas finanshus i Bergen. Der skal banken samle sine miljøer under ett tak for å skape et bedre kompetansemiljø på Vestlandet.

Fra åpningen av finanshuset i Bergen, mandag. Fr. v.: Administrerende direktør Hans-Erik Lind, leder for bedriftsmarked Nina Remøy Wiik i Nordea Vest, leder for privatmarked Ketil Krantz i Nordea Vest og leder for risikostyring Espen Haukedal i Nordea Liv. | Foto: Nordea

Finanshuset skal samle både privat- og bedriftsmarkedet i Nordea sammen med alle Nordea-eide selskaper, som Nordea Liv, Privatmegleren, Nordea Investment Management og Nordea Finance Equipment (tidligere SG Finans).

– Bergen er et viktig område vi ønsker å satse skikkelig i. Det at vi alle samles under samme tak vil skape et sterkt finansmiljø i området for både kunder og ansatte. Vi ser frem til et styrket samarbeid på tvers av enhetene nå som vi skal jobbe i samme bygg, sier leder for bedriftsmarkedet i Nordea Vest, Nina Remøy Wiik, i en pressemelding.

Bygget er eid av Nordea Liv som har tegnet en syvårig leieavtale med Nordea, med mulighet for forlengelse.

Kontoret skal huse 260 ansatte i et totalrenovert bygg i Olav Kyrres Gate 22 i Bergen sentrum.

– Nordea satser på Bergen, og vi har bevisst valgt å holde oss i sentrum. Vi ønsker å være med på å skape aktivitet i byen vår, og vi er veldig fornøyde med den sentrale beliggenheten, sier Remøy Wiik.

Sbanken fortsetter å vokse til tross for uro

Forventer bedre resultat i 2022: – Det må det bli

Eika: Aksjene fra utbryterbankene skal skape en mer rettferdig eierfordeling

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch