FinansWatch

Konsernsjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland går av med pensjon

Steinar Haugli, som innehar rollene som administrerende banksjef og konsernsjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland fratrer med pensjon innen utgangen av 2022.

Konsernsjef og administrerende banksjef Steinar Haugli i Sparebank 1 Ringerike Hadeland.

I en børsmelding opplyser banken at deres administrerende banksjef og konsernsjef Steinar Haugli fratrer med pensjon innen utgangen av 2022. Haugli har vært administrerende direktør i Sparebank 1 Ringerike Hadeland siden 2008, og fyller 65 år til høsten.

«Haugli var en av initiativtakerne for gjennomføring av fusjonen mellom Sparebank 1 Jevnaker Lunner Nittedal, Sparebank 1 Gran og Sparebank 1 Ringerike i 2010, til et konsern som i dag viser en sterk og lønnsom bank med lokale røtter i vår region.», skriver banken i sin melding.

Styret vil fremover starte arbeidet med å finne Hauglis etterfølger, og lederskiftet planlegges i løpet av fjerde kvartal 2022.

– Styret ønsker å takke Steinar Haugli for den betydelige innsatsen har lagt ned for bankkonsernet gjennom mange år, og er glad for at han vil fortsette med full kraft til etterfølgeren er på plass. Han har vært en avgjørende bidragsyter til bankens gode omdømme, vekst og utvikling, sier styreleder Olav Fjell i meldingen.

Disse skal styre Ung i Finans

Finansforbundet om veksten i stillingsannonser i finans: – Tar det som et godt tegn

Firi jobber med tillatelse til å produsere egne e-penger 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch