Endringer i ledelsen hos Danske Bank

Banken ønsker å endre seg til å bli mer kundeorientert og øke det kommersielle fokuset inn mot 2023.
Danske Bank gjør endringer i ledelsen. | Foto: PR/ Danske Bank
Danske Bank gjør endringer i ledelsen. | Foto: PR/ Danske Bank

I en børsmelding skriver Danske Bank at det gjøres endringer i ledelsen i banken. Fremover vil alle kommersielle aktiviteter bli drevet av tre avdelinger ledet av Berit Behring, Christian Bornfeld og Johanna Norberg.

Ny leder for personlige kunder, Christian Bornfeld, og ny leder for bedriftskunder, Johanna Norberg, vil slutte seg til lederteamet i Danske Bank senest 1. mai da de overtar for Glenn Söderholm som ikke lenger vil være en del av lederteamet. Söderholm vil fungere som senior analytiker. Berit Behring vil fortsette å lede avdelingen for store selskaper og institusjoner, opplyser banken i meldingen.

«Danske Bank gjør solide fremskritt mot våre 2023-ambisjoner og forandringen til å bli en bedre bank til fordel for alle våre aksjeeiere. Som et viktig skritt justerer vi nå konsernoppsettet for å øke ende-til-ende fokuset mot kundene rundt våre tre viktigste kundesegmenter og ytterligere styrke vårt kommersielle momentum», skriver banken i meldingen.

– Som en del av dette er jeg veldig glad for at Christian og Johanna vil slutte seg til vårt executive leadership team. De tar med seg mengder med lederegenskap og bankerfaring, og jeg er sikker på at de vil bidra med enda bedre kundeopplevelse og øke vårt kommersielle momentum, sier administrerende direktør Carsten Egeriis i meldingen.

– Vi er utsatt dersom bransjer rammes negativt så vi får reelle utlånstap

Tidligere administrerende direktør i Swedbank tiltalt

If: – Pandemien har vært som en skikkelig berg- og dalbane 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også