SMN får regnskapsavtale med LO

Sparebank 1 Regnskapshuset SMN har inngått en avtale med LO om medlemsfordeler for selvstendig næringsdrivende.
Administrerende direktør Arne Nypan, Magnus Wæraas og Hanne Kirsti Langseth i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er fornøyde med at LO har valgt dem som leverandør av regnskapstjenester til medlemmer i sitt nye fordelsprogram, LO Selvstendig. | Foto: Sparebank 1 SMN
Administrerende direktør Arne Nypan, Magnus Wæraas og Hanne Kirsti Langseth i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er fornøyde med at LO har valgt dem som leverandør av regnskapstjenester til medlemmer i sitt nye fordelsprogram, LO Selvstendig. | Foto: Sparebank 1 SMN

Sparebank 1 Regnskapshuset SMN og LO har inngått en avtale som gir selvstendig næringsdrivende i et LO-forbund medlemsfordeler på regnskapstjenester.

Regnskapshuset SMN vil være eksklusiv leverandør av regnskaps- og rådgivningstjenester til alle medlemmer i det som kalles LO Selvstendig, som er selvstendig næringsdrivendes alternativ til LOfavør.

– Dette er første gang vi i Regnskapshuset lander en nasjonal avtale. Vi er stolte og ydmyke over å bli valgt foran en rekke andre, kompetente miljøer, sier Arne Nypan, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN i en pressemelding.

SMN tror selv det er to årsaker til at de fikk avtalen.

– Det er nok styrken i vår lokale nærhet til kundene, kombinert med bredden i tjenestespekteret med alt på ett sted. Som en del av Midt-Norges største finanskonsern, SpareBank 1 SMN, har vi stor bredde i kompetanse, ulike tjenester og produkter. I tillegg tror vi på valgfrihet på system hvor kundene hos oss kan velge mellom hele syv ulike regnskapssystem som appellerte til LO, sier Nypan.

– Medlemsfordeler innen regnskapstjenester har lenge vært etterspurt av våre selvstendige medlemmer. Vi er derfor glade for å få på plass en god avtale med SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, som vil bidra til å gjøre det mer attraktivt å være selvstendig medlem i et LO-forbund, sier Julie Lødrup, leder for LO Selvstendig.

SMN regner også med at avtalen vil kunne gi kunder til banken.

– Å drive for seg selv er ingen spøk. Det er både tidkrevende og komplekst, særlig når det kommer til å holde styr på det finansielle. I 2021 er nesten 320.000 personer i Norge selvstendig næringsdrivende. Å tilby frilansere og selvstendig næringsdrivende som er medlem av et LO-forbund både regnskap og bank «under samme tak» gjennom LO Selvstendig tror vi er riktig vei mot en enklere og mer oversiktlig hverdag for kundene. I sum vil dette bidra til at enda flere bedrifter lykkes. Det er stas at LO er enige med oss i dette, sier Nypan.

Sparebank 1 SMN er også leverandør til LOfavør.

Støre utfordret på utbytteforbud

Verdipapirlovutvalgets utredning kan gå bankene i næringen

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også