FinansWatch

SpareBank 1 SMN danket ut både DNB og SpareBank 1 SR-Bank i anbudskonkurranse

Dermed blir banken fra 1. desember i år ny hovedbank for Nye Veier.

Fornøyde parter. Fra venstre: Ann Kristin Johnsen Remen (betalingsspesialist i SpareBank 1 SMN), Stig Ove Gravdal (banksjef i SpareBank 1 SMN), Per Ivar Moen (CFO i Nye Veier), Thomas Lundal (regnskapssjef i Nye Veier) og Anette Aanesland (administrerende direktør i Nye Veier AS). | Foto: Pressefoto

Avtalen med Nye Veier inkluderer levering av daglige bank- og finanstjenester og «omfattende» innskuddsvolum, ifølge en pressemelding fra SpareBank 1 SMN.

– I anbudsrunden er vi blitt vurdert på en rekke parameter som pris, nettbankløsning, brukervennlighet, oppdragsforståelse, servicekonsept og rådgivningstjenester. Slike anbud skjerper oss og bidrar til å løfte bankens kompetanse og kunnskapsnivå på en rekke områder, uttaler banksjef Stig Ove Gravdal, SpareBank 1 SMN, i pressemeldingen.

– Som selskap har vi et viktig samfunnsoppdrag. Vi forvalter store verdier på vegne av norske skattebetalere, og er derfor avhengige av en god, sikker og effektiv bank som samarbeidspartner, uttaler Thomas Jebsen Lundal, leder regnskap og finans i Nye Veier, i pressemeldingen.

– SpareBank 1 SMN leverte et svært godt tilbud innenfor alle deler av konkurransen, hvor spesielt innskuddsvilkår var utslagsgivende. Det er viktig for selskapet og norske skattebetalere at Nye Veier oppnår best mulig avkastning på innestående midler, legger han til.

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch