FinansWatch

Bank Norwegian går inn i Tyskland samme dag som de ble strøket fra Oslo børs

Onsdag vedtok Oslo børs å slette Bank Norwegian aksjene etter at banken hadde søkt om det. Samme dag melder banken at de går inn i Tyskland.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Bank Norwegian har åpnet sine digitale kanaler for lån, sparekontoer og kredittkort i Tyskland. Lanseringen følger uker etter bankens inntreden i Spania, det skriver banken i en pressemelding.

– Vi beviser at vi leverer etter våre planer, selv i et år med store endringer i banken og markedene, sier Klara-Lise Aasen administrerende direktør i Bank Norwegian i pressemeldingen.

– Vi mener timingen er perfekt da vi ser en kontantløs trend som kan knyttes til teknologisk utvikling og en endret kundeatferd blant tyskere, sier leder for nye markeder Merete Gillund.

Onsdag vedtok også Oslo børs å stryke Bank Norwegians aksjer fra børsen. Det skjer i kjølvannet av at den svenske banken Nordax kjøpte alle aksjene i banken. Bank Norwegian har søkt om at aksjene skal strykes.

Sentralbanksjef-jobben er lyst ut

Sparebankstiftelse bruker gavemidler til å utvikle kompetansen i regionen 

Danske Bank har ansatt ny leder i Stavanger: – I nyhetsbildet kan det virke som at hele området har store utfordringer, slik er det ikke for oss som jobber her 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch